Samenwerkingen

Wij werken samen met deze partners

Advice Assurantiën

Edwin Jansen en Mayke Nillesen van Advice Assurantiën in Beuningen

Advice Makelaardij

Eric en Machteld van Woezik van Advice Makelaardij Beuningen

Edwin Jansen
Mayke Nillesen

024 – 221 00 20

info@adviceassurantien.nl

Eric van Woezik
Machteld van Woezik

024 – 844 01 03

info@advicemakelaardij.nl

Advice Assurantiën is gericht op een efficiënt beheer van (financiële) risico’s, voor bedrijven, zzp’ers en particulieren. Dit begint met een inventarisatie: welke risico’s loop ik en waar is een verzekering zinvol? Het antwoord hangt mede af van uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Daarbij geven wij onafhankelijk advies over in uw situatie passende producten. Vanzelfsprekend begeleiden wij de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen waar u de verzekeringen onderbrengt.

Tot de adviesgebieden van Advice Assurantiën behoren: schadeverzekeringen, levensverzekeringen, employee benefits en risicobeheer in het licht van financiële planning.

Een passende woning, waarbij woonplezier en financiële lasten in balans zijn, is enorm belangrijk. Vanuit dit perspectief staat Advice Makelaardij u graag bij als u een woning zoekt, verkoopt of wilt taxeren. Persoonlijke aandacht en interesse in u en uw woning vinden wij vanzelfsprekend, om flexibel te kunnen inspelen op uw wensen. Ook de voor- en nadelen van bepaalde plaatsen, wijken en woningen zijn voor ons bekend terrein. Met dit beeld stellen wij samen met u een plan van aanpak op. Waar nodig schakelen we onze andere adviseurs in.

Advice Makelaardij is uiteraard aangesloten bij de branchevereniging NVM. Hiermee bent u naast de beste begeleiding verzekerd van een uitgebreide presentatie (onder ander op funda).

Logo Advice Financieel Management Beuningen Wijchen

   CONTACT BEUNINGEN

Schoolstraat 1
6641 DA Beuningen

024 – 677 13 76

info@advice-fm.nl

   CONTACT WIJCHEN

Zomertaling 131 – 16
6601 DW Wijchen

024 – 333 34 35

jos@advice-fm.nl

DIENSTEN

Accountancy
ZZP begeleiding en administratie
Salarisadministratie
Controlling op locatie
Particuliere belastingaangifte