Advice Financieel Management
is goed met cijfers én met mensen

Bij ons zijn uw financiën en uw zaak in veilige handen

Advice Financieel Management is ruim 40 jaar geleden opgericht. Wij begeleiden zelfstandig ondernemers  op het  gebied van accountancy, belastingen, bedrijfsadministratie en personeelszaken.

Tot onze cliëntenkring behoren zelfstandig ondernemers in het midden en kleinbedrijf (ambachten, zorg, retail, handel, communicatie), vrije beroepen, bouw- en bouw gerelateerde ondernemingen, musici, artiesten en artiestenmanagement, maatschappelijke organisaties en particulieren.

Dankzij vier decennia ervaring heeft Advice alle expertise en know-how in huis om u met glasheldere analyses bij de meest complexe zakelijke en financiële uitdagingen of kansen te ondersteunen. Wij verlichten uw stress, besparen u tijd en geld waar het kan, zodat u met hart en ziel kan ondernemen.

Wij streven steeds naar een hechte, langetermijnrelatie met onze cliënten. Die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en openheid. En het belangrijkste uitgangspunt daarbij zijn uw persoonlijke visie en ambities.

Wij zijn niet alleen adviseur, maar bieden ook praktische ondersteuning bij de invulling en uitvoering van uw financiële-, fiscale- en salarisadministratie.  Dit doen wij op een no-nonsense manier. Als modern en professioneel kantoor maken wij hierbij onder andere gebruik van efficiënte online software en financiële gegevensuitwisseling via SBR en XBRL. Voor de ZZP’er hebben wij een specifiek voordelig all-in pakket ontwikkeld. Uw administratie en belastingzaken goed verzorgd, met permanente begeleiding en ondersteuning voor een vaste prijs. Ook voeren wij een uitgebreide belastingpraktijk voor de particuliere belastingaangifte.

Logo Advice Financieel Management Beuningen Wijchen

   CONTACT BEUNINGEN

Schoolstraat 1
6641 DA Beuningen

024 – 677 13 76

info@advice-fm.nl

   CONTACT WIJCHEN

Zomertaling 131 – 16
6601 DW Wijchen

024 – 333 34 35

jos@advice-fm.nl

DIENSTEN

Accountancy
ZZP begeleiding en administratie
Salarisadministratie
Controlling op locatie
Particuliere belastingaangifte