Onze mensen

 “Met enthousiasme, drive en vakkundigheid willen we cliënten inspireren en helpen groeien”

 • Roland Visser

  Beuningen

  Roland studeerde bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en kent het zakelijke leven en het ondernemerschap als zijn broekzak. Hij werkte na zijn studies als manager bij Randstad en heeft daarna enkele bedrijven gespecialiseerd in personeelszaken opgericht en gerund. Sinds 2011 is hij eigenaar en drijvende kracht van Advice Financieel Management.

 • Sacha Visser

  Beuningen

  Sacha studeerde Management, Economie en Recht aan de HEAO in Arnhem. Ze werkte als adviseur bij SNS Bank en als intercedente bij Tempo-Team. In 2011 stapte ze samen met haar man Roland in Advice.

 • Jos Kersten

  Wijchen

  Jos studeerde Bedrijfseconomie aan de H.E.A.O te Arnhem. Hij werkte jarenlang in de controlling, waarvan een groot deel bij Heijmans. In 2010 startte hij een consultancybedrijf, waarin hij diverse interim-klussen vervulde, om vervolgens in 2015 aan te sluiten bij Advice.

“Lokale ondernemers en ZZP’ers zijn het kloppend hart van de lokale gemeenschap”, vertellen Roland, Sacha en Jos van Advice Financieel Management. “We vinden het een genoegen om met én voor hen te kunnen werken. De drive, creativiteit en betrokkenheid van onze klanten is onze motivatie om hen maximaal te ondersteunen en begeleiden bij de administratie en de financiële kant van hun werk”.

Voor heel wat ondernemers  en ZZP’ers is het papier- en cijferwerk soms een uitdaging, of een bron van stress en problemen. Bij Advice Financieel Management vertalen Roland, Sacha en Jos deze soms ingewikkelde materie voor u in heldere, overzichtelijke rapportages.
“Wanneer onze cliënten die administratieve taken aan ons uitbesteden, houden ze meer tijd en energie voor hun werk en hun klanten over. En zo kunnen wij met onze expertise en ons enthousiasme meebouwen aan hun succes.”

Logo Advice Financieel Management Beuningen Wijchen

   CONTACT BEUNINGEN

Schoolstraat 1
6641 DA Beuningen

024 – 677 13 76

info@advice-fm.nl

   CONTACT WIJCHEN

Zomertaling 131 – 16
6601 DW Wijchen

024 – 333 34 35

jos@advice-fm.nl

DIENSTEN

Accountancy
ZZP begeleiding en administratie
Salarisadministratie
Controlling op locatie
Particuliere belastingaangifte